محل تبلیغات شما

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام!

وقتی وارد دبیرستان شدم اصلا قصد نداشتم به دانشگاه بروم. آن زمان به شدت به ورزش علاقه مند بودم. میخواستم به تیم ملی بروم و مدال آور بشوم.

از انسانی خوشم نمی آمد چون مدام باید میخواندم و حفظ میکردم با اینکه حفظیاتم خوب بود. ریاضی را هم نه استعداد داشتم نه علاقه. با توجه به شرایط آن زمان من تنها انتخاب، رشته تجربی بود. دیپلم را که گرفتم مادرم مرا تشویق به ادامه تحصیل کرد. من هم پا به مقطع پیش دانشگاهی گذاشتم. با اینکه دختر درس خوانی بودم ولی در کنکور قبول نشدم!! تصمیم گرفتم به اصل خودم یعنی رشته انسانی برگردم. برنامه ریزی کردم. قرار شد کتاب های انسانی را تهیه کنم و بخوانم و سال بعد مجددا کنکور بدهم. الحمدلله با تلاش و توکل و دعای مادرم موفق شدم. رتبه ام شد ۵۰۰۰! حالا باید انتخاب رشته میکردم. علوم اجتماعی، الهیات، روانشناسی و البته کتابداری رشته هایی بودند که در لیست من جا گرفتند.

از کودکی به مطالعه علاقه مند بودم. سروش کودکان برایم بهترین هدیه بود. همیشه در کتابخانه مدرسه مان عضو میشدم و حتی یکبار هم مسئول کتابخانه کلاس مان شدم. به همین دلیل توجهم به رشته کتابداری جلب شد. یادمه درباره این رشته جستجو کردم. خیلی متوجه محتوایش نشدم ولی این را میدانستم که اگر این رشته را بخوانم می شوم کتابدار و این برایم شیرین و دوست داشتنی بود.

روزی که فهمیدم کتابداری قبول شدم اولش جا خوردم!گمانم به روانشناسی بود ولی خداوند مسیر دیگری را پیش رویم قرار داد. در سال ۹۱ در رشته کتابداری دانشگاه علامه طباطبائی در نوبت دوم (شبانه) قبول شدم. از این اتفاق راضی بودم.

همیشه در دلم رشته ام را دوست داشتم. مخصوصا وقتی میدیم و میشنیدم که رهبرم چقدر به کتابخوانی اهمیت میدهند، علاقه ام بیشتر میشد.

۴ سال دوره کارشناسی را پشت سر گذاشتم. سختی ها و شیرینی های خاص خودش را داشت. کلاس، حضور و غیاب، کنفرانس، تحقیق، اردوهای علمی، کارورزی، همایش و . را تجربه کردم. دوستان بسیار خوبی پیدا کردم و روزهای به یاد ماندنی رقم خورد. گاهی ساده بود و گاهی پیچیده! هر چه بود گذشت و با موفقیت به پایان رسید.

این همه را گفتم تا به اصل مطلب برسم که قصد دارم درباره ی رشته ام به زبان ساده برای مخاطبان صحبت کنم به این امید که منجر به نگاهی نو و واقعی به این رشته شود.
این را هم اضافه میکنم که اسم جدید این رشته "علم اطلاعات و دانش شناسی" است. بعدا میگویم چرا نامش تغییر کرده است.

این مطالب به چه دردی میخوره؟!
۱. اغلب افراد فرصت مطالعه مطالب طولانی و تخصصی را ندارند ولی از اینکه درباره موضوعی اطلاعات مختصر و مفیدی دریافت کنند استقبال می کنند. این مطالب برای این دسته از افراد مناسب است.
۲. دانش آموزانی که قصد انتخاب رشته در دانشگاه را دارند می توانند از این پست ها استفاده کنند. مجموعه پست های "کتابداری به زبان ساده" آنها را به این نکته آگاه می کند که این رشته چیست و چه کاربردی دارد و آیا آن را می پسندند یا خیر.
۳. دانشجویانی که از سر اتفاق و گردش روزگار!!! در این رشته قبول شده اند و هنوز گیج اند و نمی داند چه بر سرشان آمده است می توانند با مطالعه این پست ها به این نتیجه برسند که الحمدلله بخیر گذشت!

۴. دانشجویانی که در این رشته قبول شده اند اما نمی دانند چطور آن را به اطرافیان شان تفهیم کنند این پست ها کارشان را ساده میکند.

۵. و فایده های دیگر که به مرور به آن خواهید رسید.

یا علی

کتابداری به زبان ساده (مقدمه)

۱۵ تحلیل محتوا از یک مصاحبه (بخش آخر)

۱۵ تحلیل محتوا از یک مصاحبه (بخش دوم)

رشته ,کتابداری ,قبول ,ساده ,شدم ,ام ,این رشته ,به این ,پست ها ,زبان ساده ,این پست

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بازرگانی شال و روسری فرزین تشریفات عروسی , تشریفات مجالس , باغ تالار عروسی April's life Cheap NFI Jerseys Wholesale Education فروشگاه سالیان | لوازم آرایشی و بهداشتی شیمی دبیرستان ............ شیمی و آزمایشگاه ............ علمی و آموزشی منتظر کلیپ پست جــღــاودانهـ sajadayni